Get Adobe Flash player

 03 571 94 70

041 561 907


Reklama 15-page-001

Document-page-001

Delovni čas

Pon - Pet......................08.00 - 18.00

 Sobota........................08.00 - 16.00


  Nedelja in prazniki............ZAPRTO

 

V primeru rezervacije oz.

rojstno-dnevne zabave

smo vam na voljo tudi

izven delovnega časa!

O podjetju

Dobrodošli na naši spletni strani!


Vabimo vas v prijeten ambient picerije Zanzibar. Nahajamo se v centru Žalca, natančneje nasproti EuroSpina-a.


Smo prijeten kolektiv, kjer se trudimo, da bi bile naše stranke zadovoljne in bi se znova vračale. v prijetnem ambijentu picerije vam bomo postregli z več kot 15 vrstami pic. uresničili pa bomo tudi vaše želje, saj si lahko z raznimi dodatki sestavite čisto svojo pico.

V naši ponudbi lahko dobite poleg pic, še bogato izbiro jedi na žaru, hamburgerjev, lignjev, solatnih krožnikov in še in še...

Med že naštetimi pa nudimo tudi brezplačno dostavo hrane in pijače v službo ali na dom.

Prostora je dovolj tudi za večje družbe, kot so zaključki ob koncu leta, rojstni dnevi, sedmine... V ločenem prostoru si lahko ob vnaprejšnji rezervaciji, rezervirate prostor za vašo zaključeno družbo.


Nismo pa tudi pozabili na vaše malčke. V posebni sobi, ločeni od ostalih gostinskih prostorov, smo za vaše najmlajše uredili prostor s pravo otroško igralnico, ki lahko sprejme do 15 otrok, v katerem lahko tudi praznujejo svoj rojstni dan in za svoje prijatelje pripravijo pravi PIZZA PARTY (na naši spletni strani si lahko ogledate slike igralnice).


ČE PRI NAS ŠE NISTE BILI, VAS VABIMO, DA NAS OBIŠČETE IN PREVERITE NAŠE OBLJUBE.Spletna stran uporablja piškotke. Nekateri so potrebni za polno delovanje strani. Za več informacij si preberite več o uporabi piškotkov.

Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?